Katalog CBR
  Zaloguj | Koniec sesji | Moje konto | Preferencje | Bazy | Komentarze | Regulamin | Pomoc
    Przeglądaj | Wyszukaj | Lista wyników | Poprzednie wyszukiwania | Moja e-półka |   .
 
 
  Zapytanie BIB  |  Dodaj do e-półki  |  Dodaj do koszyka  |  Szukaj  |  Zapisz/wyślij  |  Dodaj do mojej e-półki      

Pełny widok rekordu

Wybierz format: Standard Karta katalogowa Cytat Etykiety nazw Etykiety MARC
Egz. biblioteki    CBR O/PuławyLibrary Info
Egz. biblioteki    CBR WarszawaLibrary Info
  
Tytuł    LinkSposób robienia mydła, swic, octów, przyprawiania owoców, solenia i wędzenia mięsa, pieczenia chleba, warzenia piwa i robienia krochmalu.
Wydano    We Lwowie : Nakł. K.B. Pfaffa, 1801 : Druk. G.W. Wichmana.
Opis fiz.    135 s. ; 20 cm. 
Hasło przedm.    LinkTechnologia chemiczna -- wykorzystanie -- 19 w.
   LinkGospodarstwa domowe -- produkcja żywności -- technologie -- 19 w.
Hasło dodatkowe    LinkPfaff, K.B. [Druk.]
   LinkWichman, G.W. [Druk.]
Sigż (deskr.)    Linkgospodarstwo domoweLinkprzetwory żywnościoweLinkrzemiosłoLinkproces technologiczny

Wybierz format:     Format standardowy Karta katalogowa Cytata Etykiety nazw Etykiety MARC


Koniec sesji - Ustawienia - Komentarze - Pomoc - WMB - Ex Libris - Przeglądaj - Szukaj - Lista wyników - Poprzednie wyszukiwania - Bazy - Koszyk