Katalog CBR
  Zaloguj | Koniec sesji | Moje konto | Preferencje | Bazy | Komentarze | Regulamin | Pomoc
    Przeglądaj | Wyszukaj | Lista wyników | Poprzednie wyszukiwania | Moja e-półka |   .
 
 
  Zapytanie BIB  |  Dodaj do e-półki  |  Dodaj do koszyka  |  Szukaj  |  Zapisz/wyślij  |  Dodaj do mojej e-półki      

Pełny widok rekordu

Wybierz format: Standard Karta katalogowa Cytat Etykiety nazw Etykiety MARC
Format BK
Etykieta -----nam--22------u-4500
Dane stałej dług. ------s1801------------r-----000-0-pol-d
Źródło katal.  CBR,Warszawa
Język  pol
Kod kraju  PL
Tytuł/odp.  Sposób robienia mydła, swic, octów, przyprawiania owoców, solenia i wędzenia mięsa, pieczenia chleba, warzenia piwa i robienia krochmalu.
Adres wydaw.  We Lwowie :   Nakł. K.B. Pfaffa,   1801 : Druk. G.W. Wichmana.
Opis fiz. 135 s. ; 20 cm. 
Uwagi E 4,327
Uwagi Dostępny również jako dokument elektroniczny - wymaga przeglądarki plików *.pdf
Uwagi-cechy fiz.egz Sygn. NZB-DD 20870 na dole k.tyt i 10 pierwszych s. widoczna brązowa plama.
Uwagi-cechy opisu e Sygn. NZB-DD 20870 prow. brak ; opr.: tekt., pł. brązowe, na grzb.złoc.tłocz.tyt. i sygn.
HP-temat  Technologia chemiczna -- wykorzystanie -- 19 w.
HP-temat  Gospodarstwa domowe -- produkcja żywności -- technologie -- 19 w.
HD-osoba  Pfaff, K.B. [Druk.]
HD-osoba  Wichman, G.W. [Druk.]
HD-miejsce  Lwów
Deskryptory gospodarstwo domowe
Deskryptory przetwory żywnościowe
Deskryptory rzemiosło
Deskryptory proces technologiczny
Terminy swob.  19 wiek
Wskaźniki:BSK,RRRR  K DD
Baza  NZB
Z30-1 NZB-DD 20870
Z30-1 E 183 Czyt.
Z30-1 E 184 Arch.
Z30-1 E U92
Nr syst. 000021732

Wybierz format:     Format standardowy Karta katalogowa Cytata Etykiety nazw Etykiety MARC


Koniec sesji - Ustawienia - Komentarze - Pomoc - WMB - Ex Libris - Przeglądaj - Szukaj - Lista wyników - Poprzednie wyszukiwania - Bazy - Koszyk