Katalog CBR
  Zaloguj | Koniec sesji | Moje konto | Preferencje | Bazy | Komentarze | Regulamin | Pomoc
    Przeglądaj | Wyszukaj | Lista wyników | Poprzednie wyszukiwania | Moja e-półka |   .
 
 
  Zapytanie BIB  |  Dodaj do e-półki  |  Dodaj do koszyka  |  Szukaj  |  Zapisz/wyślij  |  Dodaj do mojej e-półki      

Pełny widok rekordu

Wybierz format: Standard Karta katalogowa Cytat Etykiety nazw Etykiety MARC
 ([1880].). Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze i t.p. / przez Florentynę i Wandę.
 ([1880].). Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze i t.p. / przez Florentynę i Wandę.

Wybierz format:     Format standardowy Karta katalogowa Cytata Etykiety nazw Etykiety MARC


Koniec sesji - Ustawienia - Komentarze - Pomoc - WMB - Ex Libris - Przeglądaj - Szukaj - Lista wyników - Poprzednie wyszukiwania - Bazy - Koszyk