Katalog CBR
  Zaloguj | Koniec sesji | Moje konto | Preferencje | Bazy | Komentarze | Regulamin | Pomoc
    Przeglądaj | Wyszukaj | Lista wyników | Poprzednie wyszukiwania | Moja e-półka |   .
 
 
  Zapytanie BIB  |  Dodaj do e-półki  |  Dodaj do koszyka  |  Szukaj  |  Zapisz/wyślij  |  Dodaj do mojej e-półki      

Pełny widok rekordu

Wybierz format: Standard Karta katalogowa Cytat Etykiety nazw Etykiety MARC
Format BK
Etykieta -----nam-a22------i-4500
Dane stałej dług. 040614s1880    un      r    |000 0 pol d
Źródło katal.  CBR,Warszawa
Tytuł/odp.  Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze i t.p. / przez Florentynę i Wandę.
Wydanie  Wyd. 7.
Adres wydaw.  We Lwowie :   nakł. autorek :   Druk. Narodowa (Manieckich),   [1880].
Opis fiz. 368 s. ; 17 cm. 
Typ zawartosci  Tekst
Typ mediow  Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nosnika  Wolumin
Forma dzieła  Książki
Uwagi Dostępny również jako dokument elektroniczny - wymaga przeglądarki plików *.pdf
Uwagi-cechy opisu e Sygn. NZB-DD 59006 opr.: tekt., półpł. czarne, narożniki czarne, pł. bordowe, opr. po renowacji XX w.
HP-temat  Przetwory owocowe -- 19 w. -- przepisy kulinarne
HP-temat  Gospodarstwa domowe -- produkcja żywności -- technologie -- 19 w.
HD-osoba  Malecka, Wanda. [Autor]
HD-osoba  Niewiarowska, Florentyna (1858-1885). [Autor]
Deskryptory pk
Deskryptory przetwory owocowe
Deskryptory napój alkoholowy
Deskryptory przetwory żywnościowe
Deskryptory gospodarstwo domowe
Terminy swob.  19 wiek
Wskaźniki:BSK,RRRR  K DD
Baza  NZB
Z30-1 NZB-DD 59006
Z30-1 E 808 Arch.
Z30-1 E U387
Z30-1 E 809 Czyt.
Nr syst. 000023784

Wybierz format:     Format standardowy Karta katalogowa Cytata Etykiety nazw Etykiety MARC


Koniec sesji - Ustawienia - Komentarze - Pomoc - WMB - Ex Libris - Przeglądaj - Szukaj - Lista wyników - Poprzednie wyszukiwania - Bazy - Koszyk